O nama

cz Popis stránek / d Über diese Seitedk Om hjemmesidenfrance A propos
gb About this site / h Az oldalról / hr O nama / italy Del sito / japan このHPについて
nl1 Over deze sitep Sobre este site / pl O stroniero Despre pagină
slo
O strani / tr Site hakkında

Dragi posjetitelji!

Grad Pečuh će 2010 godine postati kulturna prijestolnica Europe. Koristeći ovu priliku su članovi našeg civilnog pokreta „Pécsi Fecskék“odlučili da će uz sudjelovanje naših građana pokrenuti jedan fotoblog.

U okviru programa Pečuh 2010. je objavljeno bezbroj lijepih, zvaničnih izdanja o gradu. Prvenstveni cilj našeg bloga jest da obogaćuje postojeću sliku grada Pečuha koja je prikazana putem raznih izdanja. Pored poznatih znamenitosti Pečuh raspolaže i sa skrivenim ljepotama koje možemo otkrititi samo živeći u njemu. Smatramo da prikazivanjem ove ljepote možemo vam pokazati jedan Pečuh koji je pripijeniji čovjeku. Nadamo se ako pogledate ove slike bit ćete i sami raspoloženi pogledati naš grad. Fotoblog je pored šire publike namjenjen i građanima Pečuha. Mi koji živimo ovdje u Pečuhu prolazimo pored bezbroj vrijednosti i ljepota tako da ih ni ne primjećujemo.

Ovaj fotoblog nam može pomoći da ponovno otkrijemo i primjećujemo sitne ljepote našega okoliša, te shvatimo da možemo biti sretni što živimo u ovome gradu. Pokretanje ovog fotobloga ima i treći cilj. Različiti smo, razmišljamo na razne načine tako i o gradu Pečuhu. Može Vam biti zanimljivo doći do zaključka da iste stvari –mjesta, zgrade- možemo vidjeti na bezbroj načina. Promatrati svijet kroz oči drugih, to nas obogaćuje.

Hvala vam što ste našli vremena posjetiti našu stranicu pecs2u.eu.
Molimo vas, pomozite naš rad s vašim mišljenjem. Ukoliko vaše mišljenje želite podijeliti i s posjetiteljima sranice, koristite funkciju komentiranja na pojedinim stranicama. U slučaju da želite poslati poruku samo nama, dostavite e-mail.

Želimo vam ugodno virtualno surfanje!