Om hjemmesiden

cz Popis stránek / d Über diese Seitedk Om hjemmesidenfrance A propos
gb About this site / h Az oldalról / hr O nama / italy Del sito / japan このHPについて
nl1 Over deze sitep Sobre este site / pl O stroniero Despre pagină
slo
O strani / tr Site hakkında

Kære besøgende,

I 2010 er byen Pecs Europæisk kulturhovedstad. Organisationen “Svalerne i Pecs” har besluttet at benytte lejligheden til at oprette en fotoblog.

Der er blevet lavet mange fine officielle brochurer for at fejre at Pecs er kulturhovedstad i 2010.

Formålet med vores foto blog er at styrke kendskabet til Pecs. Ud over alle byens kendte turistattraktioner, har Pecs også mange ”hemmelige skatte” – ukendte attraktioner, som man kun opdager når man bor i byen. Vi mener og håber, at ved at fremvise disse ”hemmelige skatte” på denne hjemmeside, så kan man få et mere personligt forhold til byen Pecs, og vi håber, at folk efter have set disse billeder, får lyst til at besøge Pecs.

Fotobloggen er ikke kun henvendt til omverdenen, men også til indbyggerne i Pecs. Mange af os, der bor her, går dagligt forbi smukke seværdigheder uden at være opmærksom på det.

Dette fotoblog kan hjælpe os med at åbne øjnene og bruge vores sanser, så vi kan opleve de undere der omgiver os. Vi er heldige, at vi lever i Pecs.

Denne fotoblog har også et tredje formål. Vi mennesker er forskellige og ser tingene på forskellige måder. Vores opfattelser af Pecs er også forskellige. Det bliver spændende at sammenligne forskellige folks opfattelser af bygninger og steder. Det kan være berigende at se ting ”gennem andres øjne”.

Tak fordi du tog dig tid til at besøge pecs2u.eu. Vi vil gerne høre din mening og eventuelle forslag. Hvis du vil dele dine kommentarer med andre besøgende på vores site, kan du bruge “kommentar-tasten” på de enkelte billedsider. Hvis du ønsker at kontakte ”Svalerne i Pecs” kan du sende os en e-mail.

Nyd din virtuelle tour!

“Svalerne i Pecs”