Over deze site

cz Popis stránek / d Über diese Seitedk Om hjemmesidenfrance A propos
gb About this site / h Az oldalról / hr O nama / italy Del sito / japan このHPについて
nl1 Over deze sitep Sobre este site / pl O stroniero Despre pagină
slo
O strani / tr Site hakkında

Beste Bezoeker,

Pécs is in 2010 culturele hoofdstad van Europa. Samen met de inwoners van Pécs willen wij, de leden van de maatschappelijke organisatie “De Zwaluwen van Pécs”, deze gelegenheid gebruiken om een foto blog op te zetten.

De gebeurtenissen van 2010 zullen in vele prachtige officiële brochures en illustraties van onze stad worden gevierd. Het doel van ons foto blog is om het beeld van Pécs te versterken bij deze publicaties. Naast alle bekende toeristische attracties herbergt onze stad nog vele geheime schatten, die alleen kunnen worden ontdekt als je hier woont. Wij willen dat een meer persoonlijk beeld van Pécs naar voren komt door het delen van deze foto’s met de rest van de wereld. Wij hopen dat het bekijken van deze foto’s u zult aanmoedigen om niet alleen de virtuele stad te zien maar ook het echte, levende Pécs.

Wij presenteren dit foto blog niet alleen aan de rest van de wereld maar ook aan de inwoners van onze stad. Velen van ons die hier wonen, passeren de vele prachtige en interessante bezienswaardigheden zonder dit ooit te beseffen. Het foto blog kan helpen onze ogen te openen en onze zintuigen te doen ontwaken voor de talloze wonderen om ons heen. Wij zijn echt gelukkig te leven in deze, onze, stad.

Het foto blog heeft nog een derde doel. Wij zijn een diverse groep en zien dingen op verschillende manieren. Ons beeld van Pécs is ook divers. Het is spannend en onthullend om te zien hoe ons unieke beeld van een gebouw of plek door anderen wordt gezien en hoe divers deze beelden kunnen zijn. Om te kijken door de ogen van anderen is een kans om een ervaring rijker te worden.

Wij danken u voor uw bezoek aan Pécs2u.eu. U wordt uitgenodigd uw mening en suggesties met ons te delen. Als u uw opmerkingen wilt delen met andere bezoekers van onze website, klik dan op de individuele foto’s en gebruik de “comment”-link.  Als u alleen contact wilt hebben met “De Zwaluwen van Pécs” stuurt u ons dan een e-mail.

Geniet van uw virtuele tour!

“De Zwaluwen van Pécs”