O strani

cz Popis stránek / d Über diese Seitedk Om hjemmesidenfrance A propos
gb About this site / h Az oldalról / hr O nama / italy Del sito / japan このHPについて
nl1 Over deze sitep Sobre este site / pl O stroniero Despre pagină
slo
O strani / tr Site hakkında

Dragi obiskovalec,

V letu 2010 bo mesto Pecs postalo kulturna prestolnica Evrope. S pomočjo prebivalcev in civilne organizacije poznane pod imenom »lastovke mesta Pecs« smo se odločili ustvariti slikovni blog.

Mesto Pecs in njene aktivnosti v letu 2010 so obeležile mnoge uradne brošure in ilustracije. Namen našega bloga je okrepiti vizijo mesta Pecs, oblikovano znotraj različnih že ustvarjenih publikacij. Dodati želimo, da ima mesto Pecs poleg že znanih turističnih znamenitosti mnogo skritih zakladov, a le te je možno odkriti samo preko prebivanje v mestu. Upamo in želimo, da ob ogledu slik spoznate mesto Pecs skozi različne spektre in zadihate skupaj z mestom.

Naš blog ne želimo predstaviti le tujcem, temveč tudi prebivalcem samega mesta. Mnogo od nas, ki živimo v mestu se niti ne zavedamo lepot mesta, zato verjamemo, da bomo marsikateremu obiskovalcu osvetlili pogled na naše čudovito mesto. Resnično smo lahko veseli, da živimo v tem čudovitem mestu.

Ta slikovni blog služi tretjemu namenu. Zavedamo se, da imamo ustvarjalci različne poglede na projekt, a hkrati je različen tudi naš pogled na mesto Pecs. Veselimo se tudi odziva obiskovalcev na našo arhitekturno vizijo mesta.

Zahvaljujemo se vam za obisk pecs2u.eu. Prosimo da delite vaše mnenje, pohvale in graje z nami. Če želite deliti vaše menje z drugimi obiskovalci strani prosimo uporabite možnost komentiraj. Za dodatne informacije smo dosegljivi preko elektronske pošte.

»Lastovke mesta pecs«