Kotitekoinen pillu lyhyt hiusmalli pyöreät kasvot

kotitekoinen pillu lyhyt hiusmalli pyöreät kasvot

leuan alapuolelle. Myös pitkät, loivat kiharat korostavat ovaalien kasvojen parhaita puolia. Millaiset leikkaukset sitten toimivat parhaiten? Sen sijaan Colton kehottaa välttämän juuri leukaan tai sen ylle pättyviä latvoja ja selkeitä, pyöristettyjä polkkatukkia sekä lyhyitä poikamaisia leikkauksia. Rennot, sivulle pyyhkäistyt otsahiukset kehystävät kasvoja ja sopivat hyvin naisille, jotka haluavat kasvoilleen muotoa. Julkkiksia, joilla on samanmuotoiset kasvot: Fergie, Kate Bosworth, Oprah Winfrey, Cameron Diaz, Kirsten Dunst, Michelle Williams ja Catherine Zeta-Jones. Pyöreät kasvot muistuttavat mittasuhteiltaan usein neliön muotoisia kasvoja, mutta leuka on usein pyöreämpi ja kasvonpiirteet muutoinkin pehmeämmät. Vältä: Liian pitkiä hiuksia, jotka pidentävät kasvoja entisestän. Pehmeät kerrokset ovat hyviä, koska ne saavat kasvosi näyttämän kapeammilta ja vievät volyymia pois sivuilta. Timantin muotoiset kasvot ovat leveimmät poskipäiden kohdalta. Vältä: Yhden pituuden polkkakampauksia, etenkin sellaisia jotka pättyvät leuan kohdalle. Tärkeintä on, että kampaus saa sinut tuntemaan olosi itsevarmaksi, joten kasvonmuodon huomioimista oleellisempaa on, että kampaus tuntuu sopivan juuri sinulle. Neliön muotoiset kasvot omaavat ovat onnekkaita, koska kyseiset naiset ikäntyvät tyylikkäimmin. Myös historian kauneimmista naisista suurin osa omasi tai omaa neliön muotoiset kasvot. Ginnifer Goodwinin lyhyt malli on rohkea ja esimerkki taidokkaasta leikkauksesta. Neliön muotoiset kasvot: Hiusmalli, joka pehmentä vahvaa leukaasi on hyvä valinta. kotitekoinen pillu lyhyt hiusmalli pyöreät kasvot Jätä kuitenkin niskasta polkan pituus aavistuksen etuosia lyhyemmäksi. Vältä: Lyhyttä polkkamallia ja graafisia muotoja. Otsatukka sopii myös naisille, jotka haluavat korostaa silmiän. Kaikki hiusmallit eivät sovi kaikille kasvoinpiirteille. Kampausta miettiessä kasvojen muoto kannattaa ottaa huomioon. Colton varoittaa leikkaamasta liian lyhyitä otsahiuksia: niiden tulisi ulottua puoliväliin nenänvarttasi, ja niiden latvojen tulisi olla epätasaiset. Pitkät kasvot ovat pidemmät kuin kasvojen levein kohta on leveydeltän. Kiharat ja tekstuuri ylempänä poskien kohdalla voi saada pyöreät kasvot näyttämän entistäkin pyöreämmiltä. Tunnettu plusmalli Ashley Graham pitä myös ilmavasta mallista.

Kotitekoinen pillu lyhyt hiusmalli pyöreät kasvot - Hiusmallit, jotka

kotitekoinen pillu lyhyt hiusmalli pyöreät kasvot 504
Gps häirintälaite sex work finland Oikein leikattu kampaus paitsi kehystä kasvoja kauniisti, voi myös saada ne näyttämän kapeammilta ja luoda niille muotoa. Alla tunnusmerkit eri kasvon malleille:. Sydämen muotoiset kasvot ovat leveämmät otsan kohdalta kuin leukalinjan kohdalta. Julkkiksia, joilla on samanmuotoiset kasvot: Gwyneth Paltrow, Demi Moore ja Angelina Jolie. Kovat linjat vaikuttavat hyvin nuorekkailta, ja voivat saada kasvosi näyttämän entistäkin pyöreämmiltä, Colton vinkkaa.
Naisseuraa oulu dominoiva nainen 328
kotitekoinen pillu lyhyt hiusmalli pyöreät kasvot Pitkä sivuotsatukka, kerry Washington, pitkän polkkaan tai pitkiin kutreihin voi aina yhdistä ylikasvaneen näköisen sivuotsiksen. Pitkät kasvot: Otsatukka seksikauppa espoo ass to mouth on erinomainen valinta, sillä se tasoittaa korkeaa otsaa. Tess Holliday panostaa volyymiin ja näyttäviin asusteisiin, jotka sopivat muhkeaan kampaukseen täydellisesti ja tasapainottavat kokonaisuutta.

Videos

Rakel pillu liekki. Ovaalit kaavot omaavat naiset ovat myös onnekkaita, sillä niille sopivat monipuolisesti useat kampaukset. Kasvojen piirteet ovat usein myös terävät. Lehti nostaa hyväksi esimerkiksi Miranda Kerrin, jonka tukkataikaa lehti suosittelee pyöreäkasvoisille: upea tulos tulee siitä, että tukka saa reilusti volyymiä hiuksien juurista asti ja että hiukset pyyhkäistän voimakkaammin toiselle puolelle. Loppujen lopuksi Coltonilla on vielä tärkein vinkki: ota huomioon oma tyylsii ja hiustenlaittotottumuksesti. Ginnifer Goodwinin lyhyt kampaus on valinta, jota moni pyöreäkasvoinen arastelee. Jos hiuksesi ovat kiharat tai paksut vältä tasaisia malleja. Timantin muotoiset kasvot: Samat mallit sopivat timantin muotoisille kasvoille kuin neliön muotoisillekin. Ovaalit kasvot ovat pituudeltaan 1 kertaa kasvojen leveyden verran. Colton suosittelee mittaa, joka ulottuu noin 7-8 senttiä leuan alapuolelle. Tyler Coltonilta vinkkejä, joilla pyöreisiinkin kasvoihin saa huijattua muotoa. Mutta näyttelijä on esimerkki siitä, että se voi toimia, jos hiuksissa on paksuutta. Myös aivan lyhyt malli sopii pyöreäkasvoiselle. Splashnews/AOP, emma Stonen kampauksessa on samaa ideaa kuin Miranda Kerrillä. Julkkiksia, joilla on samanmuotoiset kasvot: Katie Holmes, Jennifer Lopez, Rachel Bilson ja oili virta thai hieronta turku Reese Witherspoon. Leukalinja ja otsa ovat puolestaan keskenän yhtä leveät, mutta silti kapeammat kuin poskipäiden leveys. Vältä: Kypärämaisia malleja, lyhyet kiharat ovat myös huono valinta. Mitkä kampaukset siis sopivat millekin kasvojen muodoille:. Voi olla, että sinulla on terävä leuka, kuten Reese Witherspoonilla. Ensimmäinen säntö, joka pyöreäkasvoisen tulisi huomioida, on pitäytyä kaukana selkeistä linjoista. Kyseiset mallit vain korostavat neliön muotoja kasvoissa. Julkkiksia, joilla on samanmuotoiset kasvot: Sarah Jessica Parker, Ashlee Simpson, Liv Tyler ja Giselle Bundchen.

0 ajatuksia “Kotitekoinen pillu lyhyt hiusmalli pyöreät kasvot

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *