Tuhmia tarinoita anaalin venytys

riittävästi liukuvoidetta. Anuksen puhdistamiseen on monenlaisia apuvälineitä, joita voi käyttä tai olla käyttämättä riippuen ihan omista mieltymyksistä tai kokemustasosta, mutta jos olette ensikertalaisia, suosittelemme anaalisuihkun (kuten. Kaikkien muiden lihasten tapaan myös sulkijalihasta täytyy lämmitellä ennen käyttöä, jottei se vahingoitu. Rengaslihasten painelu ja venyttäminen peräaukon sisäpuolelta ympäriinsä voi tuntua miellyttävältä ja kiihottavalta. Pelko, jännitys ja ahdistus saavat tämän lihaksen supistumaan voimakkaasti. Hyvä hygienia anaaliseksin jälkeen on yhtä tärkeä kuin se on ennen anaaliseksiä. Vie kärki anuksen sisälle istuessasi WC-istuimella ja suihkuta vesi varovasti sisän. Anaaliseksi kumppanin kanssa, kumppanin kanssa tapahtuvan anaaliseksin perussäntö on, että anaaliaukossa ollutta sormea tai seksilelua ei heteroseksuaalisessa yhdynnässä koskaan saa käyttä emättimessä ilman kunnon puhdistusta. Tällä alueella on niin miehellä kuin naisellakin seksuaalisesti herkkä alue. Liukastevoide on välttämätön sillä peräaukossa ei ole luonnollisia eritteitä. Peräsuoli tekee sitten mutkan taaksepäin kohti selkärankaa. Markkinoilta löytyy monenlaisia tuotteita, joista voi olla apua, jotta saatte mahdollisimman nautinnollisen anaalikokemuksen.

Videos

Blonde teen is squirting while her ass is gaped and creampied. Kaikki kysymykset ja epävarmuustekijät liittyen hygieniaan, mahdolliseen kipuun, käytettyjen välineiden kokoon jne. Tällaisissa tilanteissa siemenneste voi kuitenkin valua peräaukosta ja pästä emättimeen, joten raskauden ehkäisynä se ei ole luotettava. Peräsuoleen voi jädä ulostetta vaikka sen tyhjentäisi kuinka perusteellisesti. Sen ulommassa osassa on tahdonalainen rengaslihas, jonka supistusta voi tietoisesti lisätä vai höllentä. Liian nopea peräaukon avaaminen tuottaa kipua samoin kuin riittävän liukasteen puuttuminenkin. Stimulaation intensiteetti kasvaa sitä mukaa. Näin sitä käytetän: täytä säiliö haalealla vedellä. Rentoutussuihketta suihkutetaan anusaukon alueelle, jonka jälkeen sen annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia.

Tuhmat: Tuhmia tarinoita anaalin venytys

Joka tapauksessa nyrkkisäntö on, ettei anaalileikkien tule koskaan aiheuttaa kipua, joten edetkä hitaasti älkäkä pakottako sisän mitän mikä sattuu. Pienen totuttelun jälkeen voi sormea liikuttaa edestakaisin, jotta anuksen lihaksisto lämpiä ja vastaanottaja päsee kokemaan nautinnollisen, kiihottavan tunteen. Peniksellä tai apuvälineellä peräaukkoon tunkeutuminen on tehtävä hitaasti ja varovasti ja kuunneltava kumppanin viestejä tarkkaan. Sinful Clean Seksilelun Puhdistussuihketta lelun pinnalle, antakaa sen vaikuttaa. Yksi vaihtoehto on hyvä rentouttava anaalisuihke. Voitte myös rakastella samalla kun käytätte niitä, ja juuri ennen kliimaksia helmet tai sauvan voi vetä varovasti ulos, jolloin tuntemus voimistaa orgasmia entisestän. Siksi anaaliseksilelut tulee puhdistaa huolellisesti heti käytön jälkeen. Tämä on hyvä idea muutamastakin syystä: ensinnäkin varmistutte siitä, ettei penetraation tiellä ole mitän, ja toisekseen voitte rentoutua tietäessänne, ettei leikkien lomassa tule ikäviä yllätyksiä. Käyttäessänne rentoutussuihketta tulee kaikkiin anuksen alueen tuntemuksiin kiinnittä erityistä huomiota siinä vaiheessa kun jotain asetetaan anuksen sisän. Suihkun avulla anus on helppo huuhdella puhtaaksi, ja pienikokoisena se ei juuri vie säilytystilaakaan. Hyvä, avoin keskustelu odotuksista ja suunnitelmista on paras mahdollinen lähtökohta onnistuneelle kokemukselle. Ensimmäiseksi kannattaa kokeilla jotain, joka ei ole liian kookas. Peräaukon kanava on noin kolme senttiä pitkä limakalvoputki. Ensimmäiseksi kannattaa varmistaa, että anuksen alue on kauttaaltaan puhdas. Se on dildo, joka ei värise, vaan liikkuu edestakaisin simuloiden liikettä yhdynnän aikana. Liukuvoide, liukuvoide on onnistuneen anaaliseksin ja anaalilelujen käytön A. Ennen sisäpuolelle siirtymistä peräsuoli shemale latex free hd porn site on syytä tyhjentä. 3 sentin matkalla ja sen jälkeen suoli on väljä ja ontto. Pästäksenne hyvin alkuun ja saadaksenne kaiken irti kokemuksestanne, jatkakaa lukemista. Kädet voi suojata ohuilla suojakäsineillä.

0 ajatuksia “Tuhmia tarinoita anaalin venytys

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *